Venedig via Alperne og Comosøen

Europas smukkeste togrejse

Venedig via Alperne og Comosøen

Kun 19.500 kr. per person i delt dobbeltværelse

UNDERVEJS FÅR DU

> En nat i Hamburg

> To nætter i Chur, Schweiz

> Tre nætter i Comosøens mest pittoreske by

> Tre nætter i Venedig

> Første klasses togrejser med fremragende tog 

> Særligt udvalgte firestjernede boutique-hoteller

> Vandtaxa og privat byvandring med lokal insider i Venedig

 

 

 

Over Alperne til Comosøen og Venedig

Kør gennem Alperne med Europas flotteste og vildeste jernbane. Gør ophold i Comosøens mest charmerende og pittoreske by. Slut rejsen i Venedig med vandtaxa ned ad Canal Grande og privat byvandring med en lokal insider. Dette er ganske enkelt en af de mest romantiske og spektakulære rejser, du kan gøre med tog fra København.

Dette er en rejse med højhastighedstog på første klasse,  charmerende firestjernede boutiquehoteller, og eksklusiv panorama-togvogn med Bernina Expressen. Oplevelsen af luksus lidt ud over det sædvanlige fortætter når du ankommer til Venedig. Her venter en privat vandtaxa på at sejle dig det sidste stykke ad Canal Grande til dit perfekt beliggende hotel. Og dagen efter tager en lokal insider dig på en privat byvandring til de ukendte sider af Venedig.

BOOK NU

Dag 1: København – Hamburg

Din store rejse gennem Europa begynder med en let togtur til Hamburg. Her bor du på et historisk firestjernet boutique-hotel lige ved banegården, og få skridt fra byens søer, kanaler og historiske centrum. Vi anbefaler et besøg i byens nye arkitektoniske vartegn, Elbphilharmonie, efterfulgt af en sejltur på Elben ud til den pittoreske og historiske Blankenese forstad, der hæver sig stejlt over floden. 

Dag 2: Hamburg - Chur

Hamburgs levende natteliv lokker, men husk at du skal meget tidligt op for at rejse med direkte ICE-højhastighedstog på første klasse tværs gennem Tyskland og Schweiz. Toget medfører spisevogn hele vejen, og hvis du indtager en sen frokost, vil du samtidig med desserten se Alperne tårne sig op. Midt på eftermiddagen er du fremme i smukke og historiske Chur, en af de ældste byer i Schweiz og beliggende ved foden af storslåede naturoplevelser.

 

Dag 3: Chur

Med to nætter i Chur har du en fuld dag til at opleve byens bjergtagende nabolag. Du kan tage en svævebane direkte fra byen op vandre på højtliggende stier med udsigt over hvide bjergtider, eller tage med en spektakulær bjergbane langs den smalle, snoede kløft, som Rhinen har skåret ud af bjergene. De lokale kalder kløften for Schweiz’ Grand Canyon, og du er her ganske nær den store flods udspring.

Dag 4: Bernina Expressen til Comosøen

Næste morgen stiger du om bord på en af Europas mest spektakulære jernbaner. Bernina Expressen kører langsomt og forsigtigt ad en smal bjergbane op ad stejle bjergsider, over næsten 200 broer og gennem 55 tunneller, langs både bjergsøer og en stor gletsjer, altid med udsigt til snedækkede tinder, før toget endelig når det højeste punkt på over 2.200 meter og begynder sin nedstigning fra de frosne bjergegne til det varme Italien. 

 

Efter et meget enkelt og let togskifte fortsætter du eventyret langs Comosøen, hvor du stiger af i Varenna, den måske smukkeste og mest charmerende af alle byer ved søen. Den billedskønne lille bys brostensbelagte stræder strækker sig stejlt fra sø-promenaden op mod Piazza San Giorgio, middelalderpladsen der er byens centrum, og hvor dit lille firestjernede boutique-hotel ligger. 

Dag 5 og 6: Comosøen

Bjergene over Varenna gemmer på smalle vandrestier til slugter, borgruiner og udsigtspunkter, mens små passagerfærger giver mulighed for at nyde udsigten over bjerge og byer fra vandsiden, og på blot 15 minutter bringer dig til verdensberømte, glamourøse Bellagio, der ligger på spidsen af en halvø lige over for Varenna.

Dag 7: Comosøen - Venedig

Efter tre nætter ved Comosøen fortsætter du via Milano og med højhastighedstog i et par timer, før du kører over lagunen og ind i Venedig. Den sidste kilometer til feriens endelige mål er blandt rejsens mest magiske: Din private vandtaxa vente, lige for neden ad trappen foran Santa Lucia togstationen.  Du sejler både gennem smalle kanaler og på selve Canal Grande, før du bliver sat i land lige ved dit firestjernede hotel.

Dag 10: Med vandtaxa til lufthavnen

Selv transferen til lufthavnen er mindeværdig: Du sejler direkte fra dit hotel med vandtaxa gennem byen og over lagunen, før du træder lige ind i lufthavnsterminalen og flyver hjem. På en god dag passerer flyet lige over Venedig før det sætter kursen over de samme søer og bjerge som du har rejst til med tog. 

REJSEN INKLUDERER

Togrejser på første klasse København – Hamburg – Chur – Varenna – Venedig. 

Ni nætter på firestjernede hoteller 

Transfers med privat vandtaxa i Venedig

  • Byvandring med lokal insider i Venedig
  •  
  • Fly Venedig – København / Billund.

REJSEN INKLUDERER IKKE

Enkeltværelse. Prisen er per person i delt dobbeltværelse. 

  • Guide. Du er på egen hånd.
  •  
  • Måltider. Kun morgenmad er inkluderet.

OM OS

Silver Tray er en dansk rejsespecialist, der er blandt Europas førende eksperter i togrejser. Silver Tray skræddersyr perfekte og personlige togrejser, hvor du rejser kort, hurtigt og direkte med de bedste tog.