.

Togferie i Andalusien

11 dages magisk rundrejse til fem af Spaniens mest historiske og skønneste byer.  

HENT BROCHURE

 Sevilla | Cordoba | Ronda | Granada | Malaga

11 dage / 10 nætter
19.500 kr.

* Togferie mellem Andalusiens magiske byer

* På egen hånd – men med personlig service hele vejen

* Direkte tog på første klasse

* VIP ankomst service med guide og privatchauffør

* Byvandringer med din egen lokale insider

* Historiske fire-stjernede hoteller

* Fly ud og hjem, inkl. privatchauffør fra og til lufthavn

 

VELKOMMEN TIL EN TOGFERIE I SÆRKLASSE

Silver Tray genopfinder den klassiske måde at rejse på: Med personlig service og høj komfort. Private guider og privatchauffører står klar til at modtage dig på hver banegård. Dine helt egne lokale insidere tager dig med på private byvandringer. Du rejser med direkte tog på første klasse. Og bor på særligt udvalgte historiske fire-stjernede hoteller. Aldrig har en togferie på egen hånd været et så let og behageligt eventyr. 

 

 

FÅ DEN NU

Hent din e-brochure om rejsen. 
Designet til din mobil og iPad.

Læs brochuren om hele togferien. Den er lavet specielt til at være funklende flot på din mobiltelefon eller iPad. Her kan du læse om alle byerne, og om den autentiske luksus og personlige service, der følger med enhver Silver Tray rejse.

Ved at skrive dig op får du om et par dage også en e-brochure med de historiske og unikke hoteller, som vi har nøje udvalgt til denne rejse. 

 

 

Hent din brochure nu

 

 

Dag 1 og 2

Sevilla

Du flyver fra København til Sevilla, og den personlige luksus begynder allerede i lufthavnen: En privatchauffør venter på dig og kører dig direkte til dit historiske fire-stjernede hotel midt i den historiske bydel. På hotellet bliver du budt velkommen til Andalusien af din personlige lokale insider fra Silver Tray. Hun vil tage dig på en to-timers privat byvandring til de uspolerede perler, som de færreste turister oplever. Hvis du har særlige ønsker, skal du bare sige det til hende - dette er jo din egen guide, og alt kan skræddersys. Hun giver dig også gode råd til lokale restauranter og oplevelser.

Når du har sagt farvel til din guide, har du resten af dagen og hele næste dag på egen hånd. Dit hotel ligger få skridt fra katedralen, der ikke blot er den største gotiske af slagsen i verden, men som oprindeligt var en moske i byens mauriske fortid. Du skal også slentre rundt i den gamle by med dens smukke facader og smalle gyder, ligesom du naturligvis skal besøge, der også har en både kristen og maurisk fortid, og som ligner noget fra 1001 nats eventyr. 

Dag 3 og 4

Cordoba

I dag synes vi, at Cordoba er en smuk og charmerende lille by. Men for 1000 år siden var den meget mere end det: Hovedstad i hele det mauriske imperium, og den største og vigtigste by i hele Europa. Et civilisationens centrum og kulturel højborg. 

Du ankommer til Cordoba på blot 45 minutter med AVE højhastighedstog fra Sevilla. Ikke bare togrejsen går som en drøm, men også turene gennem byerne. Du kører nemlig med privatchauffør fra hotellet til banegården i Sevilla, og fremme i Cordoba venter din private guide på dig lige ved toget. Hun eskorterer dig ud til den ventende bil og følger med til hotellet. Du bor midt i den gamle bydel i et stateligt og charmerende hotel, der oprindeligt var et palæ for en lokal greve.  

 

Når du er checket ind, tager Silver Trays lokale insider dig med på en to-timers privat byvandring til alle de skønne, lokale steder i Cordoba, som du ellers var gået glip af. Bagefter har du masser af tid til at opleve Cordoba på egen hånd. Cordobas ubestridt juvel er Mezquita, byens fabelagtigt smukke katedral, der i sin tid var moske og den islamiske verdens stolthed. Selvom den i dag er katolsk, er dens mauriske fortid og skønhed stadig meget synlig. Byens anden store attraktion er den gamle bydel, hvor vores lokale insider vil sørge for at vise dig de smukkeste gyder og fineste baggårde, som normalt er lukket land for turister.

 

Dag 5 og 6

Ronda

Du rejser med direkte tog på første klasse fra Cordoba til Ronda. Naturligvis med transfers med privatchauffør og privat guide, og med en perfekt introduktion til Ronda på en to-timers byvandring med din lokale insider. Pas på - det her er vanedannende!

Ronda er en ganske lille by med en storslået historie og beliggenhed. Hun blev grundlagt af Cæsar for 2000 år siden, for den romerske hærfører kunne sagtens se de strategiske fordele i en befæstet by på kanten af en dyb og smal slugt. Maurerne var enige og tilføjede deres kunstfærdige arkitektur. Men det var først i 1793, at Rondas mest berømte vartegn stod klar: Den spektakulære bro tværs over floden og vandfaldet dybt under sig. 

Du bor lige ved broen, i byens historiske parador, hvor udsigten fra terrassen er så skøn, at du måske har lyst til bare at bliver dér hele dagen. Vi vil dog klart anbefale, at du ikke bare begiver dig rundt i den charmerende by, men også ned i bunden af slugten. Der afgår en turist-shuttle lige foran dit hotel, men hvis du er i god form er det en stor oplevelse at følge den smalle sti derned. 

 

Dag 7 og 8

Granada

Du kører den smukke rute fra Ronda til Granada uden togskift (det kan man normalt ikke, men vi indsætter vores privatchauffør så du slipper for ventetid undervejs). Fremme på dit fire-stjernede hotel i Granada venter din lokale insider. Som altid kan du selv bestemme, hvad du gerne vil se, men blandt hendes lokale perler er Sacromonte bydelen hvor mange lokale bor i grotter der er gravet ind i bjergsiden, og hvorfra du på toppen belønnes med en fabelagtig udsigt over Alhambra og Sierra Nevada bjergene.

Granada er indbegrebet af, hvordan du sikkert forestiller dig Andalusien i dine drømme: En mytisk by domineret af et mægtigt fort, der er placeret for foden af en bjergkæde med hvide tinder. Granada er kort sagt et sted med bjergtagende skønhed. Granada var hovedstaden i et maurisk kongedømme i et par århundreder, og faktisk var byen maurernes sidste bastion i Europa indtil den blev erobret af de kristne så sent som 1491. Også her var katedralen i sin tid en moske, og samtidig har det lokale krydderimarked og hele den gamle bydel en umiskendelig duft af den arabiske verden.

 

Dag 9 og 10

Malaga

Togferiens sidste by er måske den største overraskelse. Mange kender kun Malaga som Solkystens hovedstad, og forventer derfor en overrendt og turistet by. Sandheden er lige omvendt. Malaga er på mange måder den mest autentiske, lokale og uberørte af alle Andalusiens kendte byer. Din lokale insider kan vise dig en storslået maurisk fæstning, hvis altså ikke du hellere vil på rundtur i den skønne historiske bydel, eller måske besøge en af Spaniens fineste torvehaller med et overflødighedshorn af lokale delikatesser. 

Det er jo på første gang på rejsen, at du ser vandet, og Malaga har et par fine sandstrande lige ved centrum. Hvis du er mere til kunst, byder Malaga på en perlerække af museer og gallerier. Ikke mindst Picasso kan du stifte et nært bekendtskab med her.

 

Dag 11

Flyv hjem - eller?

På rundrejsens sidste dag kører vores privatchauffør dig til lufthavnen, og du flyver hjem til København.

Medmindre, altså, at du har andre ønsker? Silver Tray kan skræddersy enhver togferie. Du kan fx forlænge togferien med Madrid og Barcelona. Og hvis du har lyst til det helt store eventyr, kan du komme i fineste stil hele vejen til København med tog. Uanset hvad du vælger, bliver det altid med den personlig Silver Tray service, som vi gætter på, du over de seneste 11 dage er blevet afhængig af.  

 

HENT DIN E-BROCURE OM REJSEN

eller Ring
31 64 52 00